Strandstoel Aqua

37.50

45.38
Online te bestellen vanaf 24 stuks.
Een kleiner aantal? Bel ons even.

In een afgelegen hoekje van het zonovergoten strand stond een prachtige aqua blauwe strandstoel. De kleur van de ondiepe zee, zo helder en verfrissend, trok de aandacht van iedere voorbijganger. Het houten frame was stevig en duurzaam. De bekleding van de stoel was minstens zo belangrijk. Een zacht en comfortabel oppervlak om op te zitten was essentieel voor lange ontspannen momenten. De aqua blauwe loper, gemaakt van Europees geproduceerde stof, voegde niet alleen comfort toe, maar ook een vrolijk kleuraccent aan de omgeving. Je kon de loper eenvoudig uit het frame halen om te wassen of te wisselen. En als je de stoel even niet nodig had, klapte je hem compact in en nam je hem mee naar je volgende bestemming1.

De verstelbare rugleuning bood extra comfort en ondersteuning. Je kon de hoek van de rugleuning aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, zodat je heerlijk kon relaxen terwijl je rug en nek goed ondersteund werden. En voor nog meer comfort waren er armleuningen beschikbaar. Niet alleen zorgden ze voor extra gemak, maar ze hielden ook je lichaam in een ontspannen houding terwijl je genoot van het prachtige uitzicht en de warme zonnestralen.

Deze aqua blauwe strandstoel was niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Een kleurrijk meubelstuk dat perfect paste bij de zomerse sfeer van het strand. En wie wilde er nu niet ontspannen in zo’n mooie stoel, met de zachte bries van de zee en het geluid van de golven op de achtergrond? De aqua blauwe strandstoel was een uitnodiging om te genieten, te dromen en even helemaal tot rust te komen. Precies wat je nodig had op een zonnige dag aan zee.

Bezoek een van de mooiste
Kerstshowrooms van Nederland.

  • Kom het gezellig zelf uitzoeken.
  • Geopend wanneer het jou uitkomt.
  • Dus ook ’s avonds of in het weekend!
  • Sinds 1998 ervaren en betrouwbaar.
Maak een afspraak

Graag op maat advies ontvangen?

Vraag het onze product specialist

Maak een afspraak

Website

Assortiment

Handige links

Copyright © 2024 vanpol.nl
magnifiercrossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-uparrow-right