Home oud

Welkom bij vanpol.nl

Al 27 jaar de beste, in geven

Het zit 'm in de details ...

Uw medewerkers en relaties zijn immers ook niet zomaar de eerste de beste en waardering is waar het uiteindelijk allemaal om gaat. U bent (op afspraak) altijd welkom voor een aangekleed kopje koffie of iets anders lekkers. We willen graag weten wat ú bezighoudt zodat we u optimaal kunnen adviseren. Dit doen we al sinds 1998 (!) voor heel veel kleine en grote klanten...

Want geven is een gave !!

Uitgelichte pakketten

Kerstpakketten

Kerst begint voor ons in februari. We gaan steeds op zoek naar leuke, grappige en bruikbare cadeaus. Maak even een afspraak en kom gewoon eens kijken, proeven en beleven...! Vanaf 1 juli stelt u de mooiste Kerstpakketten gewoon helemaal zelf samen.
Meer informatie

Aspergepakketten

Het witte goud gewikkeld in een vochtige theedoek, gecombineerd met een prachtige wijn, compleet met aspergeschiller & receptenboekje en verpakt in een full color geschenkdoos. Dit smaakvolle Aspergepakket is verkrijgbaar van april tot en met 24 juni. De allerbeste Asperges als relatiegeschenk ... wat een feest!
Meer informatie

Relatiegeschenken

Het goeie relatiegeschenk voor het juiste moment is geen vanzelfsprekendheid. Door er net even wat meer aandacht aan te schenken wordt die eenvoudige pen of die USB stick toch bijzonder. We maken graag een afspraak met u om het puntje op de "i" te zetten.
Meer informatie

Website

Assortiment

Handige links

Copyright © 2024 vanpol.nl
magnifiercrossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-up