Polarbox xl

59.00

Online te bestellen vanaf 24 stuks.
Een kleiner aantal? Bel ons even.

Op een warme zomerdag besloten vier vrienden om een spontane picknick op het strand te organiseren. Ze hadden hun favoriete drankjes en snacks meegenomen voor een ontspannen middag aan zee. De polar koelbox was gevuld met ijsblokjes en een assortiment verfrissende drankjes. De vrienden haalden er een ijskoude aperol spritz uit, met zijn kenmerkende oranje kleur en lichte bitterheid. Het glas was versierd met een schijfje sinaasappel en een rietje. Ze proostten op het leven en op de zon die hoog aan de hemel stond.

Naast de cocktails lagen er ook flesjes corona in de koelbox. Het heldere bier met een schijfje limoen was perfect voor deze zonnige dag. De vrienden wisselden verhalen uit terwijl ze genoten van de zilte zeelucht en het geluid van de golven. En dan waren er nog de pringles. De knapperige chips werden uit de verpakking gehaald en op een kleurrijke handdoek uitgespreid. De vrienden grinnikten terwijl ze de verschillende smaken probeerden: van klassieke zout tot pittige jalapeño.

De bluetooth speaker speelde vrolijke zomerhits, en de vrienden dansten op het zand. Ze voelden zich vrij en gelukkig, omringd door de eindeloze blauwe zee en de warme zonnestralen. De combinatie van drankjes, snacks en goed gezelschap maakte deze dag onvergetelijk. Terwijl de zon langzaam onderging, pakten ze hun spullen weer in. De lege aperol spritz-glazen werden verzameld, de corona-flesjes opgeruimd en de laatste pringles opgegeten. Ze keken uit over de horizon en beloofden elkaar dat ze dit volgende zomer opnieuw zouden doen. En zo eindigde hun zomerse picknick op het strand: met gelach, vriendschap en een voldaan gevoel.

Bezoek een van de mooiste
Kerstshowrooms van Nederland.

  • Kom het gezellig zelf uitzoeken.
  • Geopend wanneer het jou uitkomt.
  • Dus ook ’s avonds of in het weekend!
  • Sinds 1998 ervaren en betrouwbaar.
Maak een afspraak

Graag op maat advies ontvangen?

Vraag het onze product specialist

Maak een afspraak

Website

Assortiment

Handige links

Copyright © 2024 vanpol.nl
magnifiercrossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-uparrow-right